Beachvolleyträning ungdom Kärsön

08 Beachvolley Club hälsar dig välkommen att vara med i våra träningsgrupper för ungdomar på Kärsön under period 1 (vecka 22-25)! Onsdagar 17.30-19.00!

Följande nivåer erbjuds just nu:

  • RÖD
    Deltagare i denna grupp har spelat volleyboll eller beach volleyboll ett tag och tränar aktivt (motsvarar grupp röd som tränar @the beach på söndagar under höst/vår). Deltagarna är ca 10-13 år. Motsvarar Miniorbeachvolley level 5.
  • SVART/GUL
    Deltagare i denna grupp har spelat ganska mycket och många av dem tävlar eller är just på väg att göra tävlingsdebut. (motsvarar grupp svart och gul som tränar @the beach på söndagar under höst/vår). Deltagarna är från ca 12-13 år och uppåt.
  • I den här anmälan betalar du för avgiften för träningen som är 400:- plus invajos kostnad för anmälan.
  • För att delta krävs dessutom att du tecknar aktivitetskort Kärsön (300) och medlemskap (90, de ungdomar som tränat @the beach under 2020 har det redan). Om du inte har aktivitetskort sedan tidigare åtar du dig att lösa det senast till första träningstillfället.
  • Observera att anmälan inte är komplett förrän du fått ett mail och bekräftat anmälan via instruktionerna i mailet.
  • Vi har som det ser ut nu plats för max 20 ungdomar. När det är fullt går det att göra en anmälan som reserv. Först till kvarn!

Om du har några frågor eller funderingar kring Ungdomsträningarna är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig B&U tränare Måns Björn på mans@08beach.com

Anmälan stängd/Inställt pga för få anmälda tyvärr!