Grundkurs beachvolley på Kärsön!

Lär dig lira beachvolley med 08 beach!

08 Beachvolley Club hälsar dig välkommen att lära dig lira beachvolley med oss på Kärsön under period 1!

08 Beachvolley Clubs topplag Susanna Thurin/Kristina Thurin håller i kursen!

Systrarna Thurins är sveriges högst rankade damlag. Med två SM-guld i bagaget samt flera internationella framgångar i egenskap av Sveriges landslag är de välkända profiler inom sporten. De har även bred erfarenhet av att vara tränare med flera års engagemang på tränarfronten @The Beach. Observera att på grund av läget med Corona är det svårt att garantera en särskild tränare så vid sjukdom eller symtom kan det bli så att annan tränare håller i träning.

Vi försöker hålla nere på administrationen och ber dig därför läsa informationen nedan noga innan du anmäler dig!

  • Anmälan avser period 1 (27 maj – 17 juni, 4 veckor)
  • Vi erbjuder  träningsgrupper nivå grundkurs/fortsättning på onsdagar 19.00 – 20.30
  • I den här anmälan betalar du för avgiften för träningen som är 400:-. För att delta krävs dessutom att du tecknar aktivitetskort och medlemskap. Om du inte har det sedan tidigare åtar du dig att lösa det senast till första träningstillfället. Aktivitetskortet ger dig tillgång till banorna hela sommaren för fritt eget spel!
  • Observera att anmälan inte är komplett förrän du fått ett mail och bekräftat anmälan via instruktionerna i mailet.

Indelning av grupper
Vi har fyra banor och kör en del övningar där nivå spelar mindre roll och andra övningar där vi styr så att det blir jämna nivåer på banorna. Tränarna styr!

I anmälan anger du om du är:

Nivå 1 – Nybörjare
Du har aldrig spelat förut och enda erfarenheten du har är volleybollektionerna från högstadiet. Men var inte orolig. Med lite bollkänsla, vilja och våra duktiga instruktörers tips och råd kommer du snart behärska spelet!

Nivå 2 – Nybörjare+
Du har precis börjat spela beachvolley och jobbar på med grundspelet. Du kan serva igång bollen över nät men har lite svårt för servemottag och att få bollen dit du vill med baggerslagen. Du har dock sjukt kul och kämpar för att nå nästa nivå! De flesta som gått en grundkurs eller motsvarande (tränat 5-15 gånger med instruktör) är på den här nivån eller om man lirat en del vanlig volleyboll och testar på beachvolley.

Vi är peppade på att dra igång träningar på fina Kärsön. Ses där!

Du är välkommen!