Träningsgrupper på Kärsön

Anmälan till beachvolleyträning Kärsön period 2

08 Beachvolley Club hälsar dig välkommen att vara med i våra träningsgrupper på Kärsön under period 2 (4 augusti – 27 augusti, 4 veckor)!

Vi försöker hålla nere på administrationen och ber dig därför läsa informationen nedan noga innan du anmäler dig!

  • Anmälan avser period 2 (4 augusti – 27 augusti, 4 veckor)
  • Vi erbjuder  träningsgrupper för nivå 3-8 tisdagar och/eller torsdagar. Du blir placerad i en grupp antingen 17.30-19 eller 19-20.30 (du kan önska men inte kräva en bestämd dag/tid i din anmälan nedan).
  • I den här anmälan betalar du för avgiften för träningen som är 600:-. För att delta krävs dessutom att du har aktivitetskort och medlemskap. . Om du inte har det sedan tidigare åtar du dig att lösa det senast till första träningstillfället. Om du väljer att inte lösa det till första träningstillfället så tappar du din plats i träningsgruppen, ingen återbetalning sker.
  • Kostnaden för deltagande i träningsgrupper är 600:- och med två träningar per vecka blir det 1200:- plus invajos kostnad för anmälan.
    Observera att anmälan inte är komplett förrän du fått ett mail och bekräftat anmälan via instruktionerna i mailet.
  • Vi har 48 platser för herr och 48 platser för dam. Varje grupp består av max 12 spelare som delar på 2 banor och har en tränare.
  • När det är fullbokat kan du registrera dig för väntelista.
  • När grupperna är klara skickas mail ut till den mail du angivet i anmälan. Senast söndag den 2 augusti.

Indelning av grupper
Du anger din egen nivå i anmälan men vi delar in anmälda spelare i grupper efter nivå på dem som anmält sig så som vi tycker blir bäst. Du kan inte ange krav i din anmälan men önskemål i rutan för fritext. Denna anmälan avser endast spelare nivå 3-8. 

Nivå 1 – Nybörjare
Du har aldrig spelat förut och enda erfarenheten du har är volleybollektionerna från högstadiet.
Nivå 2 – Nybörjare+
Du har precis börjat spela beachvolley och jobbar på med grundspelet. Du kan serva igång bollen över nät men har lite svårt för servemottag och att få bollen dit du vill med baggerslagen. Du har dock sjukt kul och kämpar för att nå nästa nivå.
Nivå 3 – Nybörjare++
Nu har du fått till en bättre spelförståelse och vet vart bollen ska ta vägen i servemottag och pass och du kommer oftast rätt med dina slag. Missarna finns fortfarande där, men du kämpar på för att bli bättre.
Nivå 4 – Medel
Du har en stabil serve, varierade anfall och kan att ta emot hårt slagen serve. Servemottagen kommer ofta fram nära nät och du får till bra passningar mot nät allt oftare.
Nivå 5 – Medel+
Servemottagen sitter nu ännu bättre tack vare fint fotarbete och korrekt utförande. Du försöker passa i kroppens riktning för att få till fina passningar vid nät där din partner vill slå sina anfall.
Nivå 6 – Medel++
Hårda anfall som slås i din riktning klarar du att få upp för fortsatt spel väldigt ofta. Får du en bra pass så har du flera slag i din repertuar för att ta poäng. Du försöker även att se vart du har försvarare och blockare när du gör ditt val i anfallet.
Nivå 7 – Avancerad
Spelare på denna nivån lyckas hela tiden rädda eller ta poäng. Antingen genom att vinna blockdueller, gräva upp svåra shots i något av planens hörn eller genom att vara väldigt stabil i side out även vid tuffa servar. Alla passningar slås i kroppens riktning och du är en dröm att ha som partner.
Nivå 8 – Avancerad+
Endast allra högsta nivån av spelare i Sverige tillhör denna nivån. Både på träning och match blir det sällan poäng för att någon gör misstag. Det är snarare andra sidan som gör någonting väldigt bra.
Motsvarande tävlingsnivåer:
Nivå 3-5 – Open Grön.
Nivå 6-7 – Open Svart / Challenger
Nivå 7-8 – Challenger / SBT

Eventuella frågor till Niklas Gustafsson som ansvarar för gruppindelningar (ngusta1@gmail.com).